Arantxa Álvarez klar som konferencier för 61-årsjubileet

Arantxa Álvarez, känd från radio och tv, är klar som konferencier för Svenska Judoförbundets jubileumsbankett den 20 november 2021. Foto: Promotormedia.


Det blir extra stjärnglans under Svenska Judoförbundets 61-årsjubileum när det nu står klart att Arantxa Álvarez, känd från bl. a. Bäst i test, Idol, och P3 kommer vara konferencier under årtiondets judofest. Med mycket humor en härlig energi kommer Arantxa leda oss igenom festligheterna.

Arantxa Álvarez är programledaren, sångerskan, skådespelaren och radioprataren som med sin charm, humor och smarta snabbhet tagit Sverige med storm! Nu är det dags att även ta Svensk judo med storm när hon den 20 november leder oss genom firandet av de senaste decenniet inom Svenska judoförbundet.

Arantxa slog igenom i tv redan 2013 då hon tävlade i Idol och ett par år senare återvände hon för att programleda Idol Extra. Sen dess har hon varit programledare för många radioprogram i P3, bl.a. för Morgonpasset och Maracas i Mix Megapol, och för tv-program i olika kanaler däribland Big Brother på TV4. Arantxa var också en del av den fasta panelen i succéprogrammet Bäst i test på SVT.

Biljetter till jubileumsbanketten

Jubileumsbanketten är öppen för alla Svensk Judos medlemmar som är över 18 år. Biljetten kostar endast 200 kr/person! I priset ingår en fördrink, trerätters middag samt 2 glas vin/öl/alkoholfritt till maten.

Anmälan till banketten görs här. Sista anmälningsdag är 29 oktober. Jubileet har ett begränsat antal platser på 150 personer, så se till att boka din biljett i tid.

Kortfattad information

Plats: Norra Latin, Stockholm
Tid: 20 november kl. 18.00-ca 01.00.
Pris: 200 kr/person.
Anmälan: Anmälan görs här. Sista anmälningsdag är 29 oktober. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.
Vid sen anmälan efter 29 oktober tillkommer en extra avgift på 100 kr.

Läs mer

Årtiondets judofest – SJF:s 61-årsjubileum, 20 november.

Skribent: Kristin Johansson.