Tävlingssystemet Smoothcomp

  1. Hem
  2. Tävlingssystemet Smoothcomp

Svenska Judoförbundet har under 2021 gått över till en ny plattform för större tävlingar i Sverige – Smoothcomp. Plattformen är till för att underlätta för tävlande, coacher, arrangörer och publik – både före, under och efter en tävling.

I Smoothcomp kommer alla sanktionerade tävlingar att läggas upp och anmälan görs direkt i plattformen. Där kommer även lottning, resultat m.m. att finnas.

Som en del av implementeringen av den nya plattformen behöver alla klubbar och tävlande registrera ett konto i Smoothcomp. Se mer information nedan.

  • En person i varje klubb ska registrera klubben och blir då klubbadministratör. Därefter behöver klubben uppmana sina tävlingsjudoka att registrera sig så att de själva kan anmäla sig till de tävlingar de vill delta på.
    Här finns instruktion för hur du skapar ett konto: https://svenskjudo.smoothcomp.com/sv/federation/90/news/533
  • Det troliga är att betalkort kommer att vara obligatoriskt för att kunna anmäla till en tävling. Klubbarna behöver därför skaffa ett betalkort för att kunna anmäla och betala anmälningsavgifterna. Alternativet är annars att den som gör anmälan använder sitt eget kort och skriver utläggsräkning eller liknande till som klubb, beroende på hur klubben väljer att hantera det.
  • Tävlingsutskottet kommer framöver att lägga upp instruktioner under ”Nyheter” på Svenskjudo.smoothcomp.com om hur du använder Smoothcomp så håll utkik där.

Instruktioner på engelska för judoklubbar från andra länder finns här.
(Instructions in English can be found here)

Har du frågor eller funderingar om Smoothcomp vänligen kontakta Jeanette Vahlenberg.