Ippon Gear

  1. Hem
  2. Ippon Gear
OS-truppen i vit judodräkt från Ippon Gear. Från vänster: Robert Eriksson, Tommy Macias, Anna Bernholm, Robin Pacek och Marcus Nyman. Foto Alf Tornberg.

Ippon Gear är en ny officiell huvudeverantör till Svenska Judoförbundet (SJF). Ippon Gear och deras satsning på landslagen blir en viktig del av SJF:s satsning på elitjudo och OS/Paralympics i Paris 2024. Ippon Gear kommer att leverera dräkter och utrustning till alla delar av Svenska Judoförbundet samt anslutna judoklubbar.

Rabatterat pris för judoklubbar

Ippon Gear tillsammans med Svenska Judoförbundet ger klubbar möjlighet att inleda ett samarbete för att kunna beställa bland annat judodräkter, overaller och övrig utrustning som klubbar och judoka kan behöva. En av Ippon Gears styrkor är deras flexibilitet och möjlighet till profiltryck och brodyr på nästan alla deras produkter.

Som ett välkomsterbjudande får klubbar 25% rabatt på alla beställningar från Ippon Gear under hela 2021, därefter 20% rabatt. Anmäl klubben på https://www.ippon-shop.com/en/we-love-clubs/

För frågor om Ippon Gear vänligen kontakta Sofia Alm, sofia.alm@judo.se, +46 (0)18-430 05 18.

Nicolina Pernheim i blå judodräkt tittar in i kameran.
Nicolina Pernheim i paralandslaget i judodräkt från Ippon Gear. Foto: Alice Elkiaer.
Landslaget står uppställda på rad klädda i svarta shorts och blå t-shirt.
OS-truppen i shorts och t-shirt från Ippon Gear. Foto: Alf Tornberg.
Om Ippon Gear

Ippon Gear baserat i Tyskland säljer allt från högkvalitativa nybörjardräkter till tävlingsdräkter som är godkända av IJF och övrig utrustning. Ippon Gear fokuserar på lyckade samarbeten med landslag, klubbar och enskilda aktiva, och till exempel ett mångårigt samarbete med OS-guldmedaljören Lukas Kraplek och världsettan Matthias Casse.

Meny