Årtiondets fest – SJF:s 61-årsjubileum, 20 november

SAVE THE DATE! Lördag den 20 november 2021 är det äntligen dags för årtiondets fest då Svenska Judoförbundets 61-årsjubileum går av stapeln i Stockholm!

Varmt välkomna att fira de senaste 11 åren inom förbundet genom att blicka tillbaka på de framgångsrika år som varit och se fram emot de fantastiska åren vi har framför oss under en sprakande festkväll tillsammans med judovänner från hela Sverige. Då förra årets tänkta 60-årsjubileum fick ställas in med anledning av pandemin slår vi på stort och är redo att bjuda på en hejdundrandes 61-årsjubileumsfest nu när restriktionerna äntligen har släppt.

Jubileet kommer hållas i Norra Latins pampiga lokaler i centrala Stockholm. Under kvällen kommer det bjudas på spännande underhållning, god mat och dryck, härlig feststämning och dans ända in på småtimmarna, helt enkelt en kväll ni inte vill missa!

Biljettsläpp 13 oktober

Alla svensk judos medlemmar över 18 år är hjärtligt välkomna till jubileet. Biljetten kostar endast 200 kr/person (SJF står för större delen av kuvertavgiften)! I priset ingår en fördrink, trerätters middag samt 2 glas vin/öl/alkoholfritt till maten. Jubileet har ett begränsat antal platser på 150 personer, så se till att boka din biljett i tid.

Biljettsläpp sker den 13 oktober kl. 12.00. Anmälningslänk kommer läggas upp på hemsidan och på Facebook så håll utkik där.

Mer uppdateringar om jubileet kommer ni kunna följa på sociala medier och hemsidan.

Så boka in 20 november i kalendern, plocka fram dansskorna och samla alla dina judovänner till denna oförglömliga kväll då vi äntligen får ses igen!

Har du frågor om jubileet skickas de till info@judo.se

Text: Klara Rönnebrand
Foto: Nicklas Mattsson