För arrangörer

Arrangera en tävling

För att ansöka om att få arrangera en tävling (nivå: a, b eller c) behöver klubben fylla i nedanstående formulär senast 6 månader innan aktuell tävling. Därefter kommer ansökan att behandlas och Arbetsgruppen för tävling kommer att återkomma till er med besked så snart som möjligt.

Viktiga dokument för arrangörer

I mappen ”För arrangörer” har vi samlat viktiga dokument för arrangerande klubbar. Där hittar ni bland annat checklistor, dispensansökningar mm.

Här hittar ni tävlingsbestämmelserna.

I den övergripande dokumentbanken för tävlingar hittar ni samtliga dokument som är relaterade till tävlingar.

Det finns möjlighet att ansöka om att låna Svenska Judoförbundets judomatta gratis (klubben står för frakten). Mer information om bokning av judomattan hittar ni här. För att skicka in en ansökan om att låna judomattan, fyll i formuläret Ansök om att boka SJFs judomatta.

Viktiga datum

  • Första helgen i februari: Individuella SM.
  • 31 oktober: Sista ansökningsdag för att arrangera lag- och/eller kata-SM för ett år bort. Till ansökningsformuläret. Observera att en arrangör kan välja att arrangera bara arrangera ett av mästerskapen eller båda ihop.
    Exempel: För att arrangera lag- och/eller kata-SM i december 2023 behöver ni lämna in en ansökan senast 31 oktober 2022.
  • 31 oktober: Sista ansökningsdag för att arrangera (individuella) SM för två år bort. Till ansökningsformuläret.
    Exempel: För att arrangera SM i februari 2024 behöver ni lämna in en ansökan senast 31 oktober 2022.
  • Första och/eller andra lördagen i december: Lag- och/eller kata-SM.

Kontakt

Här hittar ni kontaktuppgifter Arbetsgruppen för tävling (AG tävling).