Här hittar du som arrangerande klubb information om hur du beställer tryckt material och diplom samt information om kommunikations-kitet som kan användas som ett stöd i er kommunikation om Judo4Balance.

Beställning av tryckt material och diplom

Du kan beställa tryckt material och diplom för både Fallkompetens i arbetslivet och Falltrygghet för äldre från Svenska Judoförbundets huvudkontor. Materialet kan exempelvis användas vid fallkurser, prova-på-tillfällen eller vid informationsträffar. Materialet är kostnadsfritt att beställa.

Du beställer materialet här.

Kommunikations-kit

För att hjälpa er ute i klubbarna att nå ut med information om Judo4Balance-programmet och era fallkurser har vi tagit fram ett ”kommunikations-kit” till er.

I kitet hittar ni bland annat en utförlig  guide med bland annat checklista samt mallar för pressutskick, facebook-inlägg, flyers, hemsida. I kitet hittar ni även power point-presentationer om programmen samt bilder som ni kan använda när ni vill kommunicera om programmet eller era Judo4Balance-kurser. Kom ihåg att börja med att läsa introduktionen.

Informations-kitet hittar ni här.

Nyhetsbrev till instruktörer

Nyhetsbrev är Judo4Balance-bolagets sätt att nå ut med viktig information till alla utbildade J4B-instruktörer. Nyhetsbrevet skickas ut några gånger per år och det är viktigt att du som Judo4Balance-instruktör finns med på prenumerationslistan för det för att inte missa relevant information. Om du inte har fått våra tidigare nyhetsbrev, klicka på knappen nedan och skriv in dig.

Läs tidigare nyhetsbrev.

Kontakt

Kontaktuppgifter till Judo4Balance hittar du på kontaktsidan.