EM-truppen 2018

Nu är truppen inför Europeiska Mästerskapen i judo 2018 uttagen! Årets EM går av stapeln den 27-29 april i Tel Aviv, Israel. Vi kan meddela att Sverige kommer skicka hela seniorlandslaget, som får fightas om medaljerna med de allra bästa i Europa.

De uttagna är:

  • Mia Hermansson, -63 kg
  • Anna Bernholm, -70 kg
  • Tommy Macias, -73 kg
  • Robin Pacek, -81 kg
  • Joakim Dvärby, -100 kg
  • Martin Pacek, -100 kg

Landslagschefen Robert Eriksson följer med som coach och Ingemar Gannby följer med som sjukgymnast/massör.

På fredagen tävlar Mia, Anna, Tommy och Robin, medan Jocke och Martin tävlar på lördagen. Preliminär tävlingsstart på fredag är kl 10:00 och på lördag kl 11:00 (svensk tid). Finalpassen drar preliminärt igång kl 15:00 på fredag och 16:00 på lördag (svensk tid). Ni hittar som vanligt liveresultat och livestream på www.ippon.org!

Foto: IJF (Mia & Martin), IJF – Gabriela Sabau (Anna & Tommy), EJU – Emanuele Di Feliciantonio (Robin) och www.judoinside.com (Joakim).