Nu säljer vi vår judomatta!

Som ett led i SJF:s stöd till mindre klubbar så erbjuds klubbar med upp till 100 medlemmar att köpa partier av SJF:s tävlings- och eventmatta. De klubbar som är intresserade behöver senast den 31 augusti anmäla sitt intresse till SJF:s kansli och ange hur stor yta som de önskar köpa.

Sparsamt använd

Mattan, 4 cm tjock i färgerna blått och gult, är tre år gammal och har fram tills nu använts bland annat på Europacuperna 2014 i Helsingborg och 2015 i Lund. Men även vid NM 2017 i Trollhättan och SM 2017 i Stockholm. Den har också använts vid några fler tävlingar liksom vid de senaste årens Lugi Judo Events.

Förbättra intrycket av judosporten – på gräsrotsnivå

Många mindre klubbar driver sin verksamhet med små medel och har inte sällan svårt att sätta av pengar för att förnya eller utöka sin judomatta. Att bjuda in nybörjare och föräldrar till träningslokaler med gammal och/eller sliten utrustning är ingen bra marknadsföring av judosporten. Därför erbjuds mindre klubbar med upp till 100 medlemmar att få förtur till inköp av partier av SJF:s judomatta till ett mycket förmånligt pris. Skulle det finnas mer judomatta kvar efter erbjudandet till de mindre klubbarna så bjuds resterande yta ut till högstbjudande bland samtliga andra klubbar.

Gör så här för att anmäla intresse!

Fyll i formuläret för intresseanmälan. Var noga med att ange hur stor totalyta som ni vill köpa och hur den ytan fördelas på gula respektive blå tatami. Observera att mattan består i huvudsak av bitar som är 2 x 1 m, dvs 2 m2.

Ange också om ni önskar hjälp med samordning av frakt från SJF eller om ni vill sköta allt det praktiska själva.

En kontaktperson ska också anges för den fortsatta processen med köpet.

Skicka in formuläret till info@judo.se senast den 31 augusti 2017.

Det finstilta – villkoren för köpet

Mattan säljs i befintligt skick. Köpevillkoret är ”fritt vårt lager”. Det innebär att köparen står för kostnader för frakt och transportförsäkring från vårt lager i Landskrona. SJF kan bistå med samordning och beställning av frakten till klubbar som ligger längs en lämplig fraktväg. I sådana fall faktureras respektive klubb sin del av kostnaden efter leverans. Den erhållna mattytan ska betalas före leverans. Om mer matta efterfrågas än vad som finns så säljs mattan till de som först anmält intresse ”först till kvarn…”. Mattan ska användas i klubbens verksamhet och får ej säljas vidare före år 2020. SJF förbehåller sig fri prövningsrätt av köpare.

 

Priset för mindre klubbar? 350 kr/m2!

 

Formulär för intresseanmälan kan ni ladda ner här (uppdaterat formulär 21/6)!