Hälften av biljetterna till jubileet redan sålda

Gruppbild på festklädda personer utklädda med lösmustascher och hattar.

Före detta elever vid Riksidrottsgymnasiet från olika generationer träffas vid Judogalan 2019. Foto: Alf Tornberg.

Det har varit rekordstor efterfrågan på biljetterna till Svenska Judoförbundets 61-årsjubileum den 20 november. På mindre än två dagar var hälften av biljetterna sålda. Det var långt över projektgruppen för jubileet hade förväntat sig.

Det är förstås jättekul att det har varit så stort intresse för jubileet! Jag tror att många har längtat efter att kunna umgås tillsammans på det här sättet så när biljetterna släpptes var det många som nappade, säger Kristin Johansson, projektledare för Svenska Judoförbundets 61-årsjubileum.

Jubileet populärt bland alla åldrar

Traditionellt har Svenska Judoförbundet haft en utmaning i att locka unga vuxna, 18-30 år, till liknande tillställningar som exempelvis den årliga judogalan. Inför 61-årsjubileet har projektgruppen gjort en satsning för att locka fler i den åldersgruppen för att få en bredare representation på jubileet. Bland annat har de satsat mycket på en underhållning som passar för olika åldrar samt på en professionell konferencier, Arantxa Álvarez, som de hoppas framför allt ska tilltala unga vuxna. Och satsningen ser ut att ha gett resultat! I dagsläget är det en stor bredd på åldrarna hos de anmälda, där nästan 30 procent är mellan 18 och 30 år.  

Förbundsordförande Kristiina Pekkola är glad över den stora bredden av anmälda till jubileet.

Vi vill att jubileumsbanketten ska vara stor fest för alla i svensk judo – både unga och gamla, tränare och tävlande, elitsatsande och motionärer, aktiva och anställda. Det är alla vi, i hela Judosverige, som tillsammans har bidragit till Svenska Judoförbundets framgångar under dessa år och då är det också självklart att vi ska fira det tillsammans.

Biljetter till jubileumsbanketten

Om du också vill vara med på Svenska Judoförbundets 61-årsjubileum, passa på att boka din biljett direkt innan de tar slut.

Jubileumsbanketten är öppen för alla Svensk Judos medlemmar som är över 18 år. Biljetten kostar endast 200 kr/person! I priset ingår en fördrink, trerätters middag samt 2 glas vin/öl/alkoholfritt till maten.

Anmälan till banketten görs här. Sista anmälningsdag är 29 oktober. Jubileet har ett begränsat antal platser på 150 personer, så se till att boka din biljett i tid.

Kortfattad information

Plats: Norra Latin, Stockholm
Tid: 20 november kl. 18.00-ca 02.00.
Pris: 200 kr/person.
Anmälan: Anmälan görs här. Sista anmälningsdag är 29 oktober. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.
(Vid sen anmälan efter 29 oktober tillkommer en extra avgift på 100 kr.)

Läs mer

Arantxa Álvarez klar som konferencier för 61-årsjubileet

Anmälan har öppnat till 61-årsjubileet!

Årtiondets judofest – SJF:s 61-årsjubileum, 20 november.