Årets finaste julklapp är något att falla för!

Ge bort en julklapp som värmer fler än dina närmaste! När du köper ett gåvobevis från Fallfonden bidrar du till att fler får en tryggare vardag med ökad livskvalitet. Fallolyckor är ett av Sveriges största folkhälsoproblem. Mest drabbade är äldre, men fallolyckor är också den vanligaste olyckstypen på arbetsplatser. Fallolyckor innebär mycket lidande för den drabbade i form av fysisk smärta, rädsla, lägre livskvalitet, social isolering, psykisk ohälsa och ekonomisk påfrestning. Genom din gåva bidrar du att fler personer får möjlighet att delta i fallförebyggande träning och att fortsatt forskning om fallpreventiv träning kan bedrivas. Tack för att du bryr dig!

Sista dag att beställa ett tryckt gåvobevis för leverans innan jul är 17 december och för digitalt gåvobevis 21 december.

Läs mer om fallfonden här