Riksfortbildningen 2020 blir digital

VI STÄLLER INTE IN, VI STÄLLER OM!
Ovanliga omständigheter kräver annorlunda lösningar. Därför har Svenska Judoförbundet beslutat om att för första gången någonsin arrangera den årliga Riksfortbildningen digitalt i samarbete med Högskolan Dalarna för att förhålla oss till myndigheternas restriktioner med anledning av coronavirusets utbrott!

Samma datum: 5-6 september, 10.00-16.00 båda dagarna.
Annan plats: Vid din dator någonstans i judosverige.
Lägre pris: Kursavgift inklusive kursboken Kodokan Judo, 750 kr/person. Gratis kursavgift för antagna till Judotränarutbildningen på Högskolan Dalarna (de betalar enbart 250 kr för kursboken).
Anmälan: På IdrottOnline senast 19 augusti.

Temat i år är ”Judons grundtekniker och principer” och vi kommer fördjupa oss i judons tränarskap, historia och Gokyo systemet i teori och praktik samt ge lite tips och trix kring alternativ träning tillsammans med föreläsare som Michail Tonkonogi, Jane Bridge och ett flertal andra spännande internationella och nationella gäster. Trots att vi inte kommer träffas fysiskt kommer det fortfarande bli en helg fylld av ny kunskap och erfarenhetsutbyte med andra judotränare samt ett ypperligt tillfälle att förnya din tränarlicens.

Kommande veckor kommer vi publicera fullständigt schema, information och gäster så håll ögon och öron öppna. Följ uppdateringarna i Facebook evenemanget och på hemsidan. Det blir en lärorik och annorlunda upplevelse som ni inte vill missa!

Skribent: Klara Rönnebrand
Foto: Klara Rönnebrand