Liveband klart till Judogalan

Nu är det klart med liveband på Judogalan 2019. Bandet, som sätts samman speciellt för Judogalan, kommer att spela en blandning av gamla och nya hits och leds av judokan Micael Öberg.

– Det ska bli jättekul att spela på galan. Jag har själv varit gäst på galan vid ett par tillfällen och tycker att det är en jättetrevlig tillställning. Jag ser fram emot att den här gången få bidra till underhållningen på galan, säger Micael Öberg.

Bandet är speciellt sammansatt för Judogalan och kommer att spela både under och efter middagen. Under middagen spelas vinjetter i samband med prisutdelningarna. När middagen avslutats och dansgolvet tagit över bjuds gästerna på en längre spelning med både gamla och nya hits!

– Vi kommer att spela en bred mix av låtar med allt från Bruno Mars till Stevie Wonder. Tanken är att spela en mix som passar alla med en blandning av rock, pop, funk och jazz, säger Micael Öberg.

Bandet på Judogalan är efterlängtat. Svenska Judoförbundets ordförande Kristiina Pekkola är exalterad över det nya tillskottet.

– Det är många som har efterfrågat ett band på Judogalan och jag är jätteglad att vi äntligen har lyckats ro det i hamn. Jag tror att det kommer bli ett väldigt trevligt och uppskattat inslag på galan!

Köp biljett (förlängd anmälningstid till 10 feb.)
Inbjudan och information
Läs mer om galan