Judogalan – årets tillställning för alla judointresserade!

För 6:e året i rad arrangeras Judogalan där bland annat det prestigefyllda priset Guldbältet till årets kvinnliga och årets manliga judoka delas ut. Judogalan är även en av årets största sociala tillställningar inom Svensk Judo där idrottsutövare, judovänner, och klubbar runt om i landet träffas och umgås utanför judomattan. Judogalan är Svenska Judoförbundets version av Idrottsgalan! Judogalan 2019 kommer gå av stapeln den 2 mars på Scandic Hotel Continental i centrala Stockholm.

Mia Hermansson tar emot priset Guldbältet till årets kvinnliga judoka på Judogalan 2017. Foto: Diane Wennerland.
Glada pristagare på Judogalan 2018. Foto: Alf Tornberg.

Judogalan är sedan 2014 en årligt förekommande fest för alla judointresserade. Den hålls vartannat år i Stockholm och vartannat år i Göteborg. Judogalan 2019 kommer gå av stapeln den 2 mars på Scandic Hotel Continental mitt i centrala Stockholm. Under festen hyllas årets främsta judoprestationer i Sverige och priser delas ut i följande kategorier 2019: Guldbältet till årets bästa kvinnliga respektive manliga judoka, Årets klubb, Årets ledare, Årets prestation och Årets judoprofil.

 

Mingel på Judogalan 2018.Foto: Diane Wennerland.

Judogalan är tillfälle för idrottsutövare, föreningar och klubbar att uppleva en afton tillsammans där judon står i centrum. Förutom att hylla betydelsefulla prestationer inom svensk judo är Judogalan också känd för att vara en av de största sociala tillställningarna i Judosverige. Judogalan är ett arrangemang som riktar sig till alla som har en koppling till svensk judo – idrottare, tränare, domare, klubbar, familjer och vänner.

Köp biljett (förlängd anmälningstid till 10 feb.).
Inbjudan och information.

 

Judogalan 2018. Foto: Diane Wennerland.
Judogalan 2017. Foto: Diane Wennerland.