Svenska Judoförbundet söker fler till sociala medier-teamet

Vill du hjälpa till att lyfta svensk judo på sociala medier?

Svensk judo växer och vi behöver dig som vill vara med och sprida sporten! Vi söker nu fler som vill engagera sig i vårt sociala medier-team för att hjälpa till att rapportera när våra svenska judokor tävlar på europacuper, mästerskap, världstouren m.m.

Är du vass på att skriva och har koll på sociala medier? Då är detta uppdraget för dig! Du kommer att ingå i ett team som bevakar internationella tävlingar och andra viktiga evenemang. Uppdraget innebär att du skriver inför, under och efter tävlingar, med fokus på att lyfta sporten och våra aktiva. Uppdraget utförs digitalt och på distans, vilket innebär att du kan göra det var du än befinner dig.

Vi söker dig som är driven, kreativ och brinner för att sprida budskap via sociala medier. Uppdraget är ideellt och sker främst på helger. Uppdraget sker i nära samarbete med Svenska Judoförbundets kommunikatör. Självklart får du en bra introduktion och stöd längs vägen!

Låter det som något för dig? Skicka ett mejl till vår kommunikatör Kristin Johansson, kristin.johansson@judo.se, och berätta om dig själv, varför du vill vara med och gärna länkar till något du skrivit eller konton du har hanterat. För att söka uppdraget behöver du vara medlem i en judoklubb ansluten till Svenska Judoförbundet.

Tillsammans stärker vi svensk judo!

Foto: Emanuele Di Feliciantonio.