Anmälan till utvecklingsprogrammet Eldsjäl 2.0 – för dig som är mellan 18-25 år


Riksidrottsförbundet (RF) och Folkspel har tillsammans utvecklat ett program för framtidens ledare inom idrott, ett utbildnings – och utvecklingsprogram som kallas Eldsjäl 2.0. Nu har Svenska Judoförbundet möjlighet att nominera två kandidater till programmet, som sträcker sig över åtta månader från höstterminen 2023.

Känner du dig inspirerad av tanken att jobba med ditt ledarskap och inom din idrott tillsammans med andra? Då kan Eldsjäl 2.0 vara något för dig!

Programmet innehåller 120 timmar med undervisning, deltagarträffar och projektarbete. Projektarbetet är något du väljer själv och ska genomföras i din förening eller inom din idrott. På vägen får du stöd av mentorer och andra deltagare.

Se på filmen om Eldsjäl 2.0 här , ta del av all information om programmet här och skicka in din intresseanmälan till oss! Anmälan ska vara inne senast 28 maj 2023. Därefter startas ett prioriteringsarbete och RF kommer att göra nästa gallring. Vilka som blir årets deltagare beslutas av RF och besked kommer innan midsommar.

Anmälan skickas till ulrika.lingslunde@judo.se

I anmälan anger du namn, personnummer, adress och förening du tillhör. Du ska dessutom kort beskriva den projektidé du har och vill jobba med under programmets gång. Projektet får utformas hur du vill och ska syfta till att utveckla verksamheten på något sätt och vara i linje med Svenska Judoförbundets Vision 2030 och gärna handla om ungas delaktighet och inflytande.

Vid frågor, kontakta Ulrika Lingslunde, generalsekreterare Svenska Judoförbundet:
Tel. 018-410 40 61
E-post: ulrika.lingslunde@judo.se

Skribent: Ulrika Lingslunde
Bild: Riksidrottsförbundet