Judoförbundet söker verksamhetsutvecklare / utbildningskoordinator med gedigen judokompetens

Svensk Judo har det senaste årtiondet ökat antalet medlemmar med 50 % och ambitionerna i det nya strategiska programmet ”Vision 2030” är ännu högre. För att arbeta mot de högt satta målen söker vi nu en kombinerad verksamhetutvecklare och utbildningskoordinator med god judoerfarenhet.

Den kombinerade tjänsten

Som verksamhetsutvecklare driver du, tillsammans med generalsekreteraren (gs), det operativa arbetet i riktning mot Vision 2030 och är ett stöd för förbundsstyrelsen (fs) i det fortsatta strategiska utvecklingsarbetet. Du blir ett stöd och en samarbetspartner till landslagsorganisationen, våra arbetsgrupper och judodistriktsförbund i såväl deras strategiska som operativa arbete i riktning mot Vision 2030. Arbetsuppgifterna kan förändras i takt med att nya aktiviteter initieras eller särskilda insatser krävs. Tillsammans med gs arbetar du med ansökningar och rapportering av SJF:s ekonomiska stöd och du är ställföreträdande gs vid dennes bortavaro. Du blir också SJF:s kontakt till våra nordiska-, europeiska- och internationella judoförbund.

Som utbildningskoordinator har du ett särskilt ansvar för utveckling av all utbildning i SJF:s regi. Du blir vår kontaktperson i utbildningsfrågor till SISU idrottsutbildarna och samarbetar nära med vår utbildningskonsulent för instruktörsutbildning. Förutom den generella utbildningen fungerar du som en särskild resurs för judo för personer med synnedsättning (parajudo), och judo för personer med intellektuella funktionsnedsättningar (a-judo), därför kommer du också att ha kontakt med Parasport Sverige, Sveriges Paralympiska Kommitté och Special Olympics Sweden.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är högskoleutbildad inom idrott-, beteende- eller samhällsvetenskap och har erfarenhet av budgetarbete och ekonomisk uppföljning. Den vi söker behöver behärska både svenska och engelska i tal och skrift även i representativa och formella sammanhang, ytterligare språk är meriterande. Prestigelöshet är en av dina viktigaste egenskaper tillsammans med att vara inkluderande och inlyssnande och det krävs både analytiska och strategiska förmågor. Men det krävs också mod att driva utveckling, delta i diskussioner från en saklig grund och att få saker att hända. Vi söker en judoka med bred erfarenhet från sporten och ett redan etablerat nätverk.

Anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, men inleds med sex månaders provanställning. Stationeringsort är flexibel. Vi har kontor i Uppsala, Stockholm och Malmö som du kan välja att ha som arbetsplats och ditt arbetsområde är hela landet samt en del resor utomlands. Arbetstiden är oreglerad och en del kommer att vara förlagd till kvällstid och helger. Semester enligt vårt kollektivavtal mellan Arbetsgivaralliansen och Unionen/Ledarna. Din närmaste chef, som du rapporterar till och samverkar med, blir SJF:s generalsekreterare Ulrika Lingslunde.

Hur är det att jobba på Svenska Judoförbundet?

Hos oss får du jobba i ett ambitiöst idrottsförbund i stark utveckling, och i en kreativ arbetsmiljö.

Vi lägger stor vikt vid judons värdegrund som är densamma oavsett var i världen du än befinner dig och som präglar vår kultur. Den innebär bland annat att vi möter varandra med artighet, respekt, ödmjukhet och ärlighet. Mod och hederlighet är också centrala begrepp hos oss.

För att bidra till vår kultur, utveckla verksamheten och för att trivas värdesätts förmågor kring flexibilitet, initiativrikedom och samarbete.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan, med CV och ett personligt brev, via mejl senast den 30 april skickad till SJF:s vice förbundsordförande och förbundskassör Kent Andersson; kent.andersson@judo.se. Vårt önskemål är att tjänsten tillträds snarast men datum sätts tillsammans med den som erbjuds tjänsten. För mer information om SJF som organisation och anställningen kontakta Kent Andersson via mejl kent.andersson@judo.se eller telefon; 070-348 62 22.

Välkommen med din ansökan!

Vi har valt att genomföra den här rekryteringen själva och undanber oss erbjudanden om extern hjälp med rekryteringen.

Foto: Adobe Stock.