Tävlingsarrangörer sökes

Arrangör till Nordiska mästerskapen 2024

2024 är det återigen dags för Sverige att arrangera Nordiska mästerskapen i kategorierna U18-Veteran. Arrangemanget ska äga rum under maj 2024 och Arbetsgruppen för Tävling vill nu få in ansökningar från intresserade judoklubbar.

Intresserade klubbar fyller i en mästesrkapsansökan som skickas till tavling@judo.se senaste 15/1 2023. Därefter startar en dialog med intresserade klubbar/distrikt då detta är ett samarrangemang mellan förbundet och den lokala organisationen.

Hållpunkter

  • Första ansökan ska vara inkommen till Arbetsgruppen för tävling, senast 15/1 2023. Till ansökningsformuläret.
  • Slutlig ansökan med Bidbook senast 15/2 2023 (mer information om dettas fås av Arbetsgruppen för tävling när intresseanmälan kommit in).
  • Arbetsgruppen för tävling lämnar förslag på arrangör till Förbundsstyrelsen.
  • Den blivande arrangören presenteras på NM i Drammen i maj 2023.

Arrangör till Lag-SM och Kata-SM 2023

Arbetsgruppen för tävling söker även arrangörer till Lag-SM och Kata-SM 2023. Det går bra att antingen ansöka om att få arrangera bara ett av mästerskapen eller båda mästerskapen ihop. Mästerskapen ska hållas under någon av de två första helgerna i december 2023.

Ansökan görs genom att skicka in dokumentet mästerskapsansökan till tavling@judo.se senast 1/3 2023.

Skribent: Kristin Johansson.
Foto: Alf Tornberg.