Ansök om LOK-stöd senast 25/2

Bedriver din förening idrottsverksamhet för barn och ungdomar mellan 7-25 år? Då är det hög tid att ansöka om LOK-stöd för aktiviteter bedrivna under hösten 2021!

Lokalt aktivitetsstöd, eller LOK-stöd, finns till för att stödja föreningsdriven barn- och ungdomsidrott. Ni ansöker om LOK-stödet på föreningens Idrottonline sida.
25 februari är sista datum för att skicka in ansökan för aktiviteter bedrivna under höstterminen 2021 (1 juli-31 december).

LOK-stödet söks genom föreningens IdrottOnlinesida. Närvaroregistreringen av aktiviteterna och deltagarna måste finnas digitalt i IdrottOnline senast den dag då ansökan ska skickas in.
Viktigt att tänka på är att även om man har närvaroregistrerat sina aktiviteter digitalt via IdrottOnline så måste föreningen även öppna själva LOK-stödsansökan och skicka in den.

Info med anledning av corona

Idrottsföreningar ska registrera genomförda aktiviteter som vanligt, alltså endast innefatta de faktiskt genomförda aktiviteterna och deltagare som varit med under hösten 2021. 
Riksidrottsförbundets ambition är att det inte ska göra någon skillnad om föreningen, på grund av corona, beslutat att göra uppehåll i verksamheten eller haft möjlighet att fortsätta.

Läs mer om LOK-stöd på rf.se.

Skribent: Klara Rönnebrand, Utbildningskonsulent

Foto: Adobestock