Ippon Gear, huvudleverantör till Svenska Judoförbundet

Landslaget står uppställda på rad klädda vit judodräkt.

OS-truppen i vit judodräkt från Ippon Gear. Från vänster: Robert Eriksson, Tommy Macias, Anna Bernholm, Robin Pacek och Marcus Nyman. Foto Alf Tornberg.

Ippon Gear är en ny officiell huvudeverantör till Svenska Judoförbundet (SJF). Ippon Gear och deras satsning på landslagen blir en viktig del av SJF:s satsning på elitjudo och OS/Paralympics i Paris 2024. Ippon Gear kommer att leverera dräkter och utrustning till alla delar av Svenska Judoförbundet.

Det är glädjande att vi har klart med en leverantör av dräkter och textiler inför den kommande perioden mot Paris 2024. I och med förbundets nysatsning som sker mot Paris och framåt så känns det helt rätt att inleda detta tillsammans med IpponGear som är ett ungt och offensivt företag med kvalitativa produkter och en utmärkt service och support, säger landslagschef Robert Eriksson.

Ippon Gear baserat i Tyskland säljer allt från högkvalitativa nybörjardräkter till tävlingsdräkter som är godkända av IJF och övrig utrustning. Ippon Gear fokuserar på lyckade samarbeten med landslag, klubbar och enskilda aktiva, och till exempel ett mångårigt samarbete med OS-guldmedaljören Lukas Kraplek och världsettan Matthias Casse.


Ippon Gear är en IJF Official Judogi Supplier sedan 2018 och dessutom en Premium Partner till EJU sedan starten 2016.

We are very proud about this new partnership with the Swedish Judo Federation and look forward to see the Swedish top-team compete in IPPON GEAR uniforms, starting at the Olympic Games.  It is our goal to support the development of Judo in Sweden and this starts with the national federation. But we know, the clubs build the base of every Judo nation, especially after the Covid times. So, we welcome every Swedish Club to join our team and to use our 25% club discount until the end of the year, säger Stefan Kneitinger, VD för Ippon Gear.

Nicolina Pernheim i blå judodräkt tittar in i kameran.
Nicolina Pernheim i paralandslaget i judodräkt från Ippon Gear. Foto: Alice Elkiaer.

25% rabatt för klubbar under 2021

Ippon Gear tillsammans med Svenska Judoförbundet ger även klubbar möjlighet att inleda ett samarbete för att kunna beställa bland annat judodräkter, overaller och övrig utrustning som klubbar och judoka kan behöva. En av Ippon Gears styrkor är deras flexibilitet och möjlighet till profiltryck och brodyr på nästan alla deras produkter.

Som ett välkomsterbjudande får klubbar 25% rabatt på alla beställningar från Ippon Gear under hela 2021, därefter 20% rabatt. Anmäl klubben på https://www.ippon-shop.com/en/we-love-clubs/

För frågor om Ippon Gear vänligen kontakta Sofia Alm, sofia.alm@judo.se, +46 (0)18-430 05 18.

SJF vill passa på att tacka SBI för det tidigare samarbetet.

Länkar:
www.ippon-shop.com
www.judo.se

Landslaget står uppställda på rad klädda i svarta shorts och blå t-shirt.
OS-truppen i shorts och t-shirt från Ippon Gear. Foto: Alf Tornberg.