Smoothcomp – ny tävlingsplattform

Nu har vi glädjen att presentera Svenska Judoförbundets nya plattform för tävlingar – Smoothcomp. Plattformen är till för att underlätta för tävlande, coacher, arrangörer och publik – både före, under och efter en tävling. 

På Smoothcomp kommer alla sanktionerade tävlingar att läggas upp och anmälan görs direkt i plattformen. Där kommer även lottning, resultat m.m. att finnas.

Förhoppningen är att börja använda Smoothcomp fullt ut redan i höst och den första sanktionerade tävlingen att använda plattformen blir Green Hill International, 14-15 augusti.

Instruktioner för Smoothcomp:

  • En person i varje klubb ska registrera klubben och blir då klubbadministratör. Därefter behöver klubben uppmana sina tävlingsjudoka att registrera sig så att de själva kan anmäla sig till de tävlingar de vill delta på.
    Här finns instruktion för hur du skapar ett konto: https://svenskjudo.smoothcomp.com/sv/federation/90/news/533
  • Det troliga är att betalkort kommer att vara obligatoriskt för att kunna anmäla till en tävling. Klubbarna behöver därför skaffa ett betalkort för att kunna anmäla och betala anmälningsavgifterna. Alternativet är annars att den som gör anmälan använder sitt eget kort och skriver utläggsräkning eller liknande till som klubb, beroende på hur klubben väljer att hantera det.
  • Tävlingsutskottet kommer framöver att lägga upp instruktioner under ”Nyheter” på Svenskjudo.smoothcomp.com om hur du använder Smoothcomp så håll utkik där.

Har du frågor eller funderingar om Smoothcomp vänligen kontakta Tävlingsutskottet (TU), tu@judo.se.

Foto: Alf Tornberg.