Prova på fallträning online 8 april

Hur kan fallolyckor på arbetsplatsen förebyggas med hjälp av judoinspirerad fallträning online? Är det effektivt? Hur fungerar det och vilka passar det för? Anmäl dig till vårt kostnadsfria webbinarium med tillhörande prova-på-tillfälle den 8 april kl. 12.00-12.45 för att veta mer.

Välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium med tillhörande prova-på-tillfälle där du får veta mer om hur fallolyckor på arbetet kan förebyggas med hjälp av judoinspirerad träning online.

Fallolyckor är den vanligaste arbetsplatsolyckan i Sverige och varje år inträffar cirka 11 000 fallolyckor på arbetstid. Tack vare ett samarbete mellan Afa Försäkring och Svenska Judoförbundet erbjuds svenska företag kostnadsfri fallträning för att förebygga fallolyckor på jobbet som en del i det systematiska arbetsmiljöarbetet. Nu har vi utvecklat konceptet vidare och erbjuder fallträningen online.

I dessa tider när många arbetar hemifrån och kanske är mer stillasittande än vanligt är Judo4Balance-träningen ett bra avbrott under arbetsdagen. Förutom att träningen är bevisat effektiv för att förebygga fallolyckor så bidrar träningen även till ökad friskvård och social samvaro mellan kollegorna.

Under webbinariet får du veta mer om hur fallträning kan förebygga fallolyckor och minska risken att skadas vid ett fall, om träningsprogrammet Judo4Balance Online samt om det senaste från forskningen. Webbinariet avslutas med ett kortare prova-på-pass där du som vill får möjlighet testa Judo4Balance online under ledning av licensierade instruktörer.

Medverkande:
Karin Strömqvist Bååthe, projektledare Svenska Judoförbundet och licensierad Judo4Balance-instruktör.
Eva Hytönen, projektledare Afa Försäkring och assisterande Judo4Balance-instruktör.

Tid: Torsdag 8 april kl. 12-00-12.45.

Webbinariet och prova-på-tillfället är kostnadsfritt. 
En länk till webbinariet kommer att skickas till dig som är anmäld.

Frågor hänvisas till judo4balance@judo.se.