Ida Eriksson tar brons på European Open i Prag

Ida Eriksson tog brons i -70 kg vid European Open i Prag. Foto: Sören Starke.

Sverige har under helgen skördat framgångar på European Open i Prag. Efter fyra tuffa matcher lyckades Ida Eriksson ta hem bronsmedalj i tävlingen.

Ida Eriksson inledde tävlingen med seger mot Karolina Miller från Polen och ställdes sedan mot nederländskan Margit De Voogd. Efter en lång match som gick till golden score fick Eriksson se sig besegrad och ställa in sig på återkval. I återkvalsmatchen mot Nataliia Chystiakova från Ukraina drog Eriksson det längsta stråeet och vann matchen. Eriksson var därmed klar för bronsmatch. I bronsmatchen väntade ytterligare en ukrainska, Yelyzaveta Lytvynenko. Eriksson vann även bronsmatchen och kammade därmed hem bronsmedaljen.

Ida Eriksson tillsammans med förbundstränare Viktor Carlsson. Foto: Privat.

Publicerat av: Kristin Johansson.