SJF 60 år – inbjudan till digitalt firande

På fredag den 27 november fyller Svenska Judoförbundet 60 år! Det vill vi fira tillsammans med er kl. 17-18 genom en digital tillställning via Zoom.

Vi öppnar upp dörrarna till foajén kl. 17 för mingel och trevliga diskussioner med andra judoka. Festsalen öppnar ca 17.20 där själva firandet kommer att ske.

Värdar under det digitala firandet är SJFs förbundsordförande Kristiina Pekkola och SJFs generalsekreterare Erik Vesterlund.För att det ska bli ett så trevligt event som möjligt önskar vi att du som deltagare är festklädd och har kameran på under hela tillställningen. Ha gärna med valfri dryck till minglet och gemensamma skålar.

Alla är välkomna – du som tränar/har tränat judo, du som har tränat fallkompetens/falltrygghet, du som har ett uppdrag i Svenska Judoförbundet, du som arbetar för ett företag eller organisation som samarbetar med Svenska Judoförbundet eller du som helt enkelt bara gillar Svenska Judoförbundet och vill fira tillsammans med oss.

Anmäl dig senast fredag 27 november kl. 15 via följande länk: https://forms.gle/XsWwii3fyZnHt2wW9

Självklart är eventet kostnadsfritt!

Möteslänk till firandet och mer information om Zoom skickas ut separat efter din anmälan.

Varmt välkomna!