Information från Tävlingsutskottet

På grund av den rådande pandemin har många judotävlingar behövt ställas in. Nu bjuder Tävlingsutskottet bjuder in arrangörer för tävlingar hösten 2020 och våren 2021 till ett webinarium för att diskutera hur vi kan genomföra tävlingar trots de begränsningar som den pågående pandemin innebär, samt att utbyta tankar och idéer om hur vi kan hålla motivationen uppe hos våra aktiva och behålla våra ungdomar om tävlingar inte går att genomföras. 

Efter genomförda webinarium kommer Tävlingsutskottet gå ut med tips, råd och riktlinjer för hur tävlingar kommer kunna arrangeras framöver.

Är du tävlingsarrangör och vill delta på webinariet vänligen kontakta lars.johansson@judo.se. Det finns två tillfällen att delta: 8:e och 9:e september, kl. 20.00.

Skribent: Kristin Johansson.
Foto: Magnus Nilsson.