RIG-Judo söker vikarierande instruktör

Elever vid judogymnasiet tränar judo.

Lindeskolan söker efter en social, lyhörd och flexibel person redo att axla rollen som vikarierande instruktör på Riksidrottsgymnasiet Judo med start höstterminen 2020. 

Som instruktör på RIG Judo i Lindesberg förväntas du genomföra högkvalitativ undervisning inom judo samt följa Skolverkets och Riksidrottsförbundets krav på utbildning. Eleverna läser kurser inom ämnet Specialidrott och du ingår i ett mindre arbetslag med övriga judoinstruktörer samt ett större arbetslag med instruktörer för andra idrotter på Lindeskolans Idrottscollege. Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällstid samt helger och resor till tävlingar och läger såväl nationellt som internationellt förekommer. Följande kriterier/kvalifikationer bör uppfyllas; goda judokunskaper samt erfarenhet på seniorlandslagsnivå, goda kunskaper och erfarenhet av läroplanen för Gy-11, erfarenhet av ledarskap samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, ytterligare språk är meriterande. 
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid med tillträde 2020-08-01 eller enligt överenskommelse.

Låter det som en jobb för dig? Välkommen att skicka in din ansökan senast 12 juni via länken och läs mer om tjänsten på Arbetsförmedlingen.

Foto: Carin Hamnlund.