Ansök om dina biljetter till OS i Tokyo 2020

Den 9 maj öppnar möjligheten att ansöka om biljetter till OS i Tokyo 2020. CoSport.com är den officiella kanalen för att köpa biljetter och paketlösningar till de olympiska spelen som äger rum den 24 juli-9 augusti nästa år. Ta chansen och heja fram våra svenska landslagsjudoka till OS-medaljer!

NYCKELDATUM FÖR ATT ANSÖKA OM INDIVIDUELLA BILJETTER

•    9-31 maj – ansökningsprocessen är öppen.
•    20 juni – bekräftelse på tilldelning av biljetter.
•    26 juni – sista datum att betala för dina tilldelade biljetter.

Meddela ditt intresse! Se till att dina kontouppgifter hos CoSport.com är uppdaterade så att du enkelt kan ansöka om biljetter mellan 9-31 maj 2019. Notera att det inte spelar någon roll när under perioden som du ansöker, alla som ansöker före 31 maj har lika stor chans att bli tilldelade biljetter!

Håll dig uppdaterad! Gör regelbundna besök på cosport.com för att hålla dig uppdaterad om den senaste informationen kring vilka produkter som finns tillgängliga, priser samt när försäljningen startar och hur den går till. Mer information kring din biljettansökan och besked om tilldelning kommer att kommuniceras via ditt konto på cosport.com.

Lär känna Tokyo! Den livliga värdstaden Tokyo är också huvudstad i Japan – gör er redo för ett minne för livet! tokyo2020.org är det perfekta stället att lära sig mer om de olympiska idrotterna, tävlingsarenorna samt det breda utbudet av kulturella aktiviteter som också är ett måste att ta del av under din vistelse i Tokyo.

Vi ser fram emot att se dig i Tokyo 2020. Tveka inte att höra av dig till CoSport om du har några frågor!

Skribent: Klara Rönnebrand.

Bild: Pixabay.