Kristin Johansson är Svenska Judoförbundets nya kommunikatör!

Vi har den stora glädjen att hälsa Kristin Johansson välkommen till svensk judo!

Kristin börjar i sin nya roll som kommunikatör/administratör på huvudkontoret i Uppsala. Hon kommer också att arbeta som kommunikatör i fallprojektet #Judo4Balance och även som projektledare i huvudsak för en del av våra förbundsevenemang.

Kristin Johansson

Kristin kommer närmast från Universitetsdjursjukhuset vid SLU i Uppsala där hon arbetat som marknadsansvarig, men hennes idrottsliga hemvist är volleyboll där hon tidigare bland annat varit projektledare för en stor elitturnering i beachvolley och andra stora nationella volleybollevenemang. Så det blir naturligt att Kristin blir anställd resurs för verksamhetsområde Marknad och evenemang, men hon kommer också att arbeta mycket inom verksamhetsområde Tävling och bland annat sköta administrationen kring det internationella tävlandet som inte landslagsorganisationen sköter själva.

Vi ser fram emot att få ta del av Kristins arbete både internt på kontoret och i svensk judo, men framförallt här på hemsidan och i våra sociala kanaler.

Erik Vesterlund
Generalsekreterare
Svenska Judoförbundet