Klara Rönnebrand är vår nya idrottsadministratör

Klara Rönnebrand började den 20 augusti som ny idrottsadministratör på huvudkontoret i Uppsala.

Klara Rönnebrand

Klaras idrottsliga bakgrund har hon i huvudsak från gymnastiken och har främst hållit på med truppgymnastik både som aktiv och som ledare. Innan sommaren så blev hon klar med sina magisterstudier på det idrottsvetenskapliga programmet vid Umeå universitet med inriktning mot idrottens organisation och ledarskap. Hon har även arbetat vid sidan av studierna med bland annat Knatteskutt som är ett introduktionsprogram till olika idrotter för barn. Klara har också erfarenhet från olika serviceyrken.

Vi är både glada och stolta över att Klara börjar arbeta för Svenska Judoförbundet och hälsar henne välkommen in i judofamiljen!

/Erik Vesterlund
Generalsekreterare