Svensk Judo söker två nya medarbetare

Svenska Judoförbundet söker två nya medarbetare till kontoret i Uppsala, en idrottsadministratör och en kommunikatör/utbildningskonsulent. Rekryteringarna är både en utökning av förbundets centrala resurser och en ersättning för personal som avslutar sina anställningar. Ansökningstiden för båda tjänsterna går ut den 31 maj.

Är du en av våra nya lagspelare i det landslag i kommunikation och idrottsadministration som vi skapar på vårt kontor i Uppsala? Ambitionen för svensk judo är hög både när det gäller vårt landslags prestationer på mästerskap och världscuptävlingar och när det gäller hur vår organisation presterar i alla olika organisationsled och uppgifter. Målsättningen är tydlig: Svensk Judo i världsklass!

Foto: Susanne Ahlberg
Foto: IJF media

 

 

 

 

 

Kommunikatör/Utbildningskonsulent

© Adobe Stock

Vi söker en erfaren kommunikatör som också kan fungera som utbildningskonsulent, och är beredd att göra en elitsatsning med hela landet som arbetsfält men med en bas på svenska judoförbundets kontor i Uppsala. Aktuella för tjänsten har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation eller media, men en högre idrottsutbildning är tänkbar i kombination med erfarenhet som kommunikatör. Erfarenhet av layoutarbete är meriterande. Du behöver inte själv ha utövat judo men en idrottsbakgrund kommer att behövas för utbildningsdelen i anställningen. Läs mer om tjänsten i utlysningen via denna länk: Kommunikatör/utbildningskonsulent till SJF

 

Idrottsadministratör 

© Adobe Stock

Vår nya idrottsadministratör som ska ta över efter våra medarbetare Sissel och Tilda som slutar sina anställningar behöver vara en god administratör, gärna med erfarenhet från idrottsrörelsen. Den ska vara serviceinriktad, arbeta strukturerat och självständigt och kunna uttrycka sig väl i tal och skrift – även på engelska. Bakgrunden till en lämplig idrottsadministratör är utbildning till idrottskonsulent, eller inom kontor/administration, men rätt inställning är viktigast. Egen erfarenhet av judo är meriterande men inget krav men du behöver vara väl förtrogen med idrottsrörelsen och dela idrottens värderingar. Mer om arbetsuppgifter och förutsättningar för tjänsten kan läsas i utlysningen via denna länk: Idrottsadministratör till SJF

 

Mer information om tjänsterna

Du kan få mer information om tjänsterna av SJF:s generalsekreterare Erik Vesterlund på telefon 018 – 430 05 11, eller via mail: erik.vesterlund@judo.se. Det är också till den epostadressen som din ansökan ska skickas. Vänta inte till sista dagen för ansökan då urvalsprocessen kommer att inledas under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Vi avböjer extern hjälp med rekryteringen.