Träningarna genomförs oftast på arbetsplatsen och leds av licensierade instruktörer. Foto: Mattias Arkved, Proplate.

Kostnadsfri träning

Alla företag med en kollektivavtalad försäkring hos AFA försäkring kan ansöka om kostnadsfri fallträning till arbetsplatsen. AFAs försäkringar är en del av kollektivavtalen, vilket innebär att 9 av 10 har försäkringen genom sitt jobb. Är ni osäkra på om ni har försäkringen, skicka in en intresseanmälan eller kontakta oss så kollar vi upp det åt er. Antalet platser är begränsat och urval sker löpande så anmäl ert företag redan idag.

För att kunna starta en träningsgrupp på er arbetsplats ska ni helst vara minst 10 personer och kunna träna regelbundet en gång i veckan under 10-12 veckor.

Om ni är färre än 10 personer eller saknar kollektivavtalad försäkring hos AFA så kan det ändå finnas möjlighet att få träningen till er arbetsplats. Gör en intresseanmälan som vanligt så kontaktar vi er och ser över möjligheterna.

Prova-på

Vi kommer gärna ut till ert företag och håller ett gratis prova-på-pass så att ni får en bättre uppfattning om vad träningen innebär och har möjlighet att ställa frågor. Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss.

Meny