Aktuellt vecka 34

Aktuellt innehåller information om kommande aktiviteter och viktig information från förbundet. Ni kan alltid vända er till huvudkontoret på 018-430 05 10 eller info@judo.se med era frågor. Ange ert ärende och eventuellt när ni vill bli uppringda eller kontaktade!

AKTUELLT

ANSÖK OM LOK-STÖD SENAST 25/8!

UTBILDNINGAR

Riksfortbildning

Plats: Lindesberg

Datum: 31 augusti-1 september

INBJUDAN!

ANMÄLAN!

FACEBOOKEVENEMANG!

Judo4Balance instruktörsutbildning

Plats: Karlstad

Datum: 7-8 september

INBJUDAN!

ANMÄLAN!

FACEBOOKEVENEMANG!

K.U.L för klubb, träff 1

Plats: Malmö

Datum: 20-21 september

INBJUDAN!

ANMÄLAN!

FACEBOOKEVENEMANG!

GRADERINGAR

Riksgradering

Plats: Göteborg, Frölunda

Datum: 8 september

INBJUDAN!

ANMÄLAN!

DAN ANSÖKNINGSBLANKETT! (Nu som ifyllbar Pdf!)

Skicka in blanketten till: 

Svenska Judoförbundet

Edith Södergrans Gata 7

754 60 UPPSALA

eller på mail info@judo.se

SOCIALA MEDIER

För er som inte kan få nog av judo, tänk på att ni alltid kan följa liveresultat från internationella judotävlingar på ippon.org och livesändningar på ippon.tv! Det finns även judonyheter att upptäcka via Facebook @Svenska Judoförbundet, Instagram @swejudo samt Twitter @svenskjudo. Vi finns även på Snapchat @svenskjudo, där ni kan följa med bakom scenerna när landslagen är ute och reser på tävlingar och träningsläger!

KONTORETS ERBJUDANDE TILL ALLA KLUBBAR – MER TID FÖR JUDO

Skulle er klubb vilja ägna mer tid åt judo och mindre tid till det administrativa arbetet?

Vi som jobbar på huvudkontoret kände av ett stort behov ute i bland klubbarna av att få avlastning, viljan och drivet finns med det är svårt att få tid till att sätta sig in i det administrativa arbetet. Vi kan inte hjälpa alla på plats men vi har möjlighet att fånga upp er och hjälpa er från ett “molnperspektiv”. Vi kan hjälpa er med: Idrottslyftsansökningar och återrapporter, Medlemsregistrering och inlämning av Klubb- och Årsrapporter samt en ständigt uppdaterad och färsk information om klubben och dess verksamhet. Läs mer här:

För alla er klubbar som vill ha hjälp med det administrativa arbetet och på det sättet kunna ägna er tid åt judo, tveka inte att höra av er till kontoret och se och hör hur vi kan hjälpa er:

Kontakta Klara Rönnebrand eller Åke Sundkvist på huvudkontoret på telefonummer 018-4300510 eller på info@judo.se.

Vi vill passa på att tacka alla klubbar som redan blivit aktiva i sin medlemsregistrering på IdrottOnline, nu är mer än en tredjedel klubbar aktiva med sin medlemsrapportering i IOL. Detta bådar gott och visar att vi är på väg att få ett professionell och enhetligt väl fungerade system kort sagt: ju fler registrerade medlemmar, desto mer pengar till judon. Tack igen till er, det är ni som gör det möjligt!

Kontaktuppgifter

Kontakta idrottsadministratör Klara Rönnebrand på 070-716 13 43 eller klara.ronnebrand@judo.se

Kontakta kommunikatör Kristin Johansson på 076-172 56 32 eller kristin.johansson@judo.se 

Kontakta kontorist Åke Sundkvist på 076-171 74 86 eller ake.sundkvist@judo.se

Kontakta generalsekreterare Erik Vesterlund på 018-430 05 11 eller gs@judo.se

Ni kan även nå samtliga på huvudkontoret på 018-430 05 10 eller info@judo.se. Ange ert ärende och eventuellt när ni vill bli uppringda eller kontaktade, så ska vi försöka hjälpa till på bästa sätt!

Meny